МВЭСИТ

Уряд Республіки Узбекистан має честь повідомити що 5-6 листопада 2015 року в місті Ташкенті відбудеться Міжнародний інвестиційний форум.

Основне завдання заходу - презентація провідних підприємств Республіки Узбекистан, включених в державну програму приватизації, та їх реалізація стратегічним іноземним інвесторам, здатним забезпечити модернізацію і технологічне оновлення виробництв, організацію випуску конкурентоспроможної на внутрішньому і зовнішньому ринках продукції, а також впровадження сучасних методів корпоративного управління.

У роботі Форуму візьмуть участь члени Уряду, керівники міністерств і відомств Узбекистану, офіційні іноземні делегації, глави провідних зарубіжних компаній, інвестиційних фондів і банків, а також міжнародних фінансових інститутів: Світового банку, Міжнародної фінансової корпорації, Азіатського банку розвитку та інші.

У програмі заходу - пленарні засідання, виступи великих закордонних інвесторів про досвід ведення бізнесу в Узбекистані, секційні засідання щодо різних галузей економіки з презентаціями конкретних об'єктів приватизації, візити на підприємства, а також культурна програма з відвідуванням найдавніших міст світу - Самарканда, Бухари і Хіви, яка доповнить ділову частину заходу.

Міжнародний інвестиційний форум дозволить закордонним інвесторам налагодити взаємовигідні ділові контакти, відкрити нові можливості зростання на перспективному і швидко зростаючому ринку Узбекистану.

Для участі у заході необхідно подати заповнену реєстраційну форму на вебсайті - www.investuzbekistan.uz. Детальна інформація про Форум і матеріали про підприємства Республіки Узбекистан, пропоновані стратегічним іноземним інвесторам, також доступні на вищевказаному сайті.

Для отримання більш детальної інформації, прохання зв'язатися з Агентством «Узінфоінвест» за телефонами: (998-71) 238-5222, 238-5137 або електронною поштою: uzinfoinvest@mfer.uz.