legal consulations

29 липня 2020 року в форматі відеоконференції відбувся черговий раунд консультацій між МЗС з питань інвентаризації та вдосконалення договірно-правової бази узбецько-українського співробітництва.

Делегацію МЗС України очолили заступник директора Департаменту міжнародного права Сергій Коледов і радник Департаменту Іван Новицький.

Сторони обговорили сучасний стан чинної договірно-правової бази та обмінялися думками з питань розширення правової основи двосторонньої взаємодії.

Досягнуто домовленості щодо прискорення опрацювання практично значущих документів в торгово-економічній, сільськогосподарській та освітній сферах.

З метою активізації міжвідомчого політичного діалогу і взаємодії з питань, що становлять взаємний інтерес, експерти погодилися приступити до розробки періодичної програми співпраці між зовнішньополітичними відомствами двох країн.

На зустрічі делегації також обмінялися думками і досвідом щодо участі двох країн у міжнародній нормотворчої діяльності, в тому числі з питань прогресивного розвитку і кодифікації норм міжнародного права.